nieuws & blog

Shoe Story by SchoenGeluk #41

24 04 2020

Regelmatig posten we een Shoe Story by SchoenGeluk !

Tips, wetenswaardigheden, informatie en korte verhaaltjes.

Deze week een stukje over onszelf, want SchoenGeluk bestaat deze maand 2 jaar!
Iets waar we trots op zijn en graag met jullie willen vieren. Vanwege het COVID-19 virus en met het oog op het maatschappelijke belang kan dit momenteel niet met veel tromgeroffel bij ons in de winkel. Maar hier hebben we iets op bedacht, vanaf morgen kun je een paar Jana Shoes schoenen winnen met onze win-actie.

Twee jaar geleden trokken we de stoute schoenen aan en startten ons eigen concept SchoenGeluk. Omdat we iedere vrouw de schoenen gunnen die haar kunnen bijbenen. Stijlvol, stoer, comfortabel, betaalbaar en chic. Geen concessies, zoals de moderne vrouw ook alles combineert.

De nieuwe voorjaarscollectie is uitgebreid met nieuwe merken en wijdte K. Trends op dit moment zijn lakschoenen, dierenprints, de witte sneakers blijven én een schoen in een nude of beige kleur mag deze zomer niet ontbreken aan je schoenencollectie.

Alle schoenen hebben een verwisselbare binnenzool en zijn geschikt om lekker op te lopen.
Onze collectie is uiteraard grotendeels wel te zien op onze website www.schoengeluk.nl en op onze social media kanalen. Ook voor advies staan we uiteraard graag voor jullie klaar.

We hopen je snel (weer) te ontmoeten bij SchoenGeluk!

Terug naar het overzicht