nieuws & blog

SchoenGeluk update COVID-19 tot 20 mei

22 04 2020

Het kabinet heeft gisteren bekend gemaakt dat de maatregelen tot 20 mei van kracht blijven. Dit betekent dat SchoenGeluk helaas gesloten blijft in deze periode. We blijven bereikbaar per mail op info@schoengeluk.nl voor al uw vragen of als u advies nodig heeft. En we blijven op afspraak geopend!


Van een aantal vaste klanten hebben we de vraag gekregen om op afspraak schoenen te kopen of online schoenen te kopen. Graag willen we hierin tegemoet komen en is het vanaf nu mogelijk om een afspraak in te plannen. Dat kan via het contact formulier op de website of door een mail te sturen naar info@schoengeluk.nl

Tussen de afspraken door zullen wij extra reinigen en uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Afspraken kunnen gemaakt worden op maandag t/m woensdag.

Indien je schoenen opgestuurd of gebracht wil hebben kan dat ook, stuur dan een mailtje met het telefoonnummer waarop je te bereiken bent naar info@schoengeluk.nl of als antwoord op deze mail. Vivian neemt dan contact met je op om e.e.a. door te spreken.

Als we samen onze verantwoordelijkheid nemen redden we levens! We hopen iedereen na 19 mei weer in goede gezondheid terug te zien.

Pas op jezelf, pas op elkaar en blijf gezond!

Terug naar het overzicht